Майстор готвачът Борис Петров скочи на колегата си шеф Иван

...
Майстор готвачът Борис Петров скочи на колегата си шеф Иван
Коментари Харесай

Гурме скандал: Оризът за папата скара готвачи

Майстор готвачът Борис Петров скочи на сътрудника си началник Иван Манчев, а мотив за създалото се напрежение се оказа визитата на Папа Франциск и задължението на Манчев да ги нагости, написа Hotarena.

Шеф Петров написа във Facebook: " Няма по-смешно " ужасно " - четиво (с каскет)… И когато Моисей още веднъж слязъл от планината и видял, че олигофрените отново си не престават с идиотиите за създаване на лъже-култове ", написа Борис под споделен линк с изявление на водещия на " Черешката на тортата ". Думата " ужасно " не е инцидентно използвана в кавички, тя бе акцент в представянето на гозбите на Иван Манчев.

„ На кардиналите ще бъде поднесено едно ужасно ризото с морски блага. След това ще приготвим свинско печено с пюре у сос от трюфел. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и свеж босилек, както и крем чорба от зеленчуци ", бяха думите на кулинара в ефира на Нова тв.

Очевидно фактът, че Манчев е съумял освен да види, а и да сготви на папската свита, е подразнил някогашния брат, който изненадващо отнесе рецензии от почитателите си в мрежата.

" Борисе, огромен готвач си, само че на хейта си непостижим ", написа другар на Петров. " Някакъв критик ли идваш или си сътрудник на платената реклама за нещастници? Нямаш визия какво съм аз ", дава отговор в типичния за него жанр Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР