Майстор готвачът Борис Петров скочи на колегата си шеф Иван

...
Майстор готвачът Борис Петров скочи на колегата си шеф Иван
Коментари Харесай

Гурме скандал: Оризът за папата скара готвачи

Майстор готвачът Борис Петров скочи на сътрудника си началник Иван Манчев, а мотив за създалото се напрежение се оказа визитата на папа Франциск и задължението на Манчев да ги нагости, написа Hotarena.

Шеф Петров написа във Facebook: "Няма по-смешно "страхотно " - четиво (с каскет)… И когато Моисей още веднъж слязъл от планината и видял, че олигофрените отново си не престават с идиотиите за създаване на лъже-култове ", написа Борис под споделен линк с изявление на водещия на "Черешката на тортата ". Думата "страхотно " не е инцидентно използвана в кавички, тя бе акцент в представянето на гозбите на Иван Манчев.

„ На кардиналите ще бъде поднесено едно ужасно ризото с морски блага. След това ще приготвим свинско печено с пюре у сос от трюфел. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и свеж босилек, както и крем чорба от зеленчуци ", бяха думите на кулинара в ефира на Нова тв. Очевидно фактът, че Манчев е съумял освен да види, а и да сготви на папската свита, е подразнил някогашния брат, който изненадващо отнесе рецензии от почитателите си в мрежата.

"Борисе, огромен готвач си, само че на хейта си непостижим ", написа другар на Петров. "Някакъв критик ли идваш или си сътрудник на платената реклама за нещастници? Нямаш визия какво съм аз ", дава отговор в типичния за него жанр Петров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР