Майско“ време през втората половина на октомври, с температури между

...
Майско“ време през втората половина на октомври, с температури между
Коментари Харесай

„Майско“ време през втората половина на октомври

„ Майско “ време през втората половина на октомври, с температури сред 20 и 28 градуса,  прогнозират синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

През цялата последваща седмица ще бъде топло за интервала, през множеството дни и над множеството региони – и най-вече слънчево, от средата на седмицата – с раздрана висока облачност. Сутрин тук-там ще има ниска облачност или мъгла, с по-голяма възможност в Източна България и по поречието на Дунав. В нощните часове ще е съвсем безшумно, денем – със слаб вятър, изначало – от изток-югоизток, към четвъртък-петък – от северна четвърт. Максималните температури ще са над 20°, през първите дни тук-там ще доближават 26°-28°. Преобладаващите минимални ще са сред 8° и 13°. В планините през целия интервал ще бъде най-вече слънчево и относително топло.

Днес ще бъде слънчево и съвсем безшумно. В утринните часове на обособени места в низините и котловините ще има краткотрайна мъгла или ниска облачност. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще са сред 23° и 28°.

 

/tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР