Майра Розалес от най-южния щат на САЩ Тексас доскоро носеше

...
Майра Розалес от най-южния щат на САЩ Тексас доскоро носеше
Коментари Харесай

Най-дебелата жена в света се превърна в красавица след като свали 403 кг (СНИМКИ)

Майра Розалес от най-южния щат на Съединени американски щати Тексас до неотдавна носеше печалната популярност на най-дебелата жена в света. Тя тежеше внушителните 499 кг – половин звук без кило. В продължение на дълги години 34-годишната жена страда от нарушен метаболизъм и затлъстяване. Така в един миг от живота си тя беше прикована на леглото, защото не можеше да се движи нито независимо, нито даже и с непозната помощ.

Близките на Майра настояват, че до болестното ѝ положение е довело съществено хранително разстройство, получено в пубертета. В един миг младата жена губи борбата с килограмите душевен, приема отчайващото си състояние за решение на ориста и отхвърля да се бори по какъвто и да е метод.
 Най-дебелата жена в света се трансформира в хубавица откакто смъкна 403 кг (СНИМКИ)

Преди девет години обаче точно ориста се намесва, въпреки и по не изключително грациозен метод

Майра губи обичания си племенник. Момчето умира, откакто получава тежка контузия на главата си. Съкрушената от тъга Майра пробва да убеди полицията, че момчето е умряло, откакто тя инцидентно е паднала върху него. Жената изпада в меланхолия, когато навършва 30 години, взема решение да се вземе в ръце и да промени радикално живота си. Първоначално се подлага на хирургична интервенция, която освен я лишава от непотребните килограми, само че ѝ връща опцията да се придвижва независимо.

Оттогава Розалес има 11 интервенции зад тила си, една от които е за стесняване на стомаха. В резултат на това тя стартира да се храни вярно и да се занимава със спорт. Младата жена си връща освен увереността, само че намира и любовта. Само за няколко години „ най-дебелата жена в света ” смъква 403 кг. Към момента тя тежи 96 кг. и е уверена, че в никакъв случай няма да се върне към предходния си метод на живот.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР