Майорка разгроми с 5:1 гостуващия Селта в първия мач от

...
Майорка разгроми с 5:1 гостуващия Селта в първия мач от
Коментари Харесай

Майорка разгроми Селта след особено съдийство

Майорка разгроми с 5:1 гостуващия Селта в първия мач от 33-ия кръг на испанската Примера Дивисион Лига. В седмата минута съдията отсъди скандална дузпа за рухване на Дани Родригес и след нея резултатът беше открит.

Санти Мина не докосна крайници на Дани Родригес в наказателното поле, само че това не беше видяно. Реферът даже прегледа видеоповторение на екран край тъчлинията, само че не промени решението си. Дузпата беше осъществена от Анте Будимир.

В 21-та минута не се разбра дали топката минава голлинията на домакините с цялостния си размер. Липсата на технология на голлинията остави въпроса неуреден, а съдията счете, че няма гол. В 28-ата минута Кучо Ернандес завъртя топката в долния ляв ъгъл на вратаря и стражът не помръдна за 2:0.

В 41-ата минута Алехандро Посо вкара за 3:0. В 44-ата Нолито беше на крачка да означи зрелищен гол, само че топката срещна гредата покрай сглобката.

В началото на второто полувреме съдията реши да компенсира и даде леко пресилена дузпа за гостите от Виго, която Яго Аспас осъществя със мощен и доста прецизен удар 3:1.
 Снимка 486027
Източник:

В 52-рата Анте Будимир се пребори с тяло против противник и самичък против вратаря насочи технично към ъгъла за 4:1. В 60-ата Майорка вкара пети гол. Ветеранът Салва Севийя означи великолепно попадение с изстрел от 25 метра. Той завъртя топката с вътрешен удар и се разписа благодарение на гредата за 5:1.

С тази победа Майорка събра 29 точки е на 18-а позция. Селта сюрпризира в предходния кръг Барселона и с 34 точки е на 17-о място. Битката за оцеляване в Примера Дивисион продължава.
 Мануел Пелегрини е любимец за треньор на Реал Бетис
Мануел Пелегрини е любимец за треньор на Реал Бетис

Руби беше уволнен след загубата от Леванте.
 Снимка 486025
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР