Майорка победи Еспаньол с 2:1 като домакин в осминафиналите на

...
Майорка победи Еспаньол с 2:1 като домакин в осминафиналите на
Коментари Харесай

Майорка е на 1/4-финалите за Купата на краля след успех над Еспаньол

Майорка победи Еспаньол с 2:1 като хазаин в осминафиналите на шампионата за Купата на Испания и продължава в идната фаза. Майорка, който е 15-и в шампионата на страната в профил 11-ия Еспаньол с попадения на Такефуса Кубо и

Абдон Пратс. За гостите означи Хави Пуадо.

Тимът на Еспаньол първи стигна до добра опция в 15-ата минута, когато Адриа Педроса преодоля двама бранители и стреля, само че не съумя да се разпише, а в 29-ата и Раул де Томас пропусна късмет за гостите.

Японецът Такефуса Кубо откри за тима на Майорка в 32-ата минута с хубаво осъществяване от свободен удар. В 60-ата испанецът Абдон Пратс удвои задатъка на домакините. Той засече топката след центриране от ъглов удар и с глава повиши на 2:0.

Еспаньол понижи две минути по-късно. Хави Пуадо осъществя за 1:2, а обстановката бе преразгледана със системата за видеоарбитраж поради подозрения за засада. Реферът обаче удостовери попадението.

Въпреки опитите на гостите, те не съумяха да стигнат до изравнителен гол, а в седмата минута на добавеното време останаха с човек по-малко. Адриа Педроса втори жълт и надлежно червен картон, а Еспаньол завърши мача с 10 индивида.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР