Майли Сайръс потвърди, че се готви да се снима в

...
Майли Сайръс потвърди, че се готви да се снима в
Коментари Харесай

Майли Сайръс ще се снима в сериала Черното огледало

Майли Сайръс удостовери, че се готви да се снима в петия сезон на сериала "Черното огледало " на Нетфликс, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция. Изпълнителката на шлагера "Nothing Breaks Like a Heart " ще се завърне на дребния екран, откакто взе присъединяване в режисирания от Уди Алън мини сериал "Криза в 6 подиуми " на студиата Амазон. Тя разясни, че придобила важен опит по време на фотосите в Кейптаун, до момента в който по същото време домът в Калифорния, който има дружно с Лиъм Хемсуърт, бе опустошен от горски пожари.

"Научих доста за себе си по време на фотосите в Кейптаун и считам, че ще мога да се възползвам наученото, до момента в който работя над идната си роля ", сподели тя.

Вестта за идното й присъединяване в "Черното огледало " идва, откакто 26-годишната Майли неотдавна увери, че не има намерение да се занимава само с актьорство. Тя направи огромния си пробив като актриса през 2006 година, когато се превъплъти в облика на Хана Монтана в траялия 4 сезона едноименен сериал на "Дисни ". По сериала бе приспособен филм, който излезе на екраните през 2009 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР