Майли Сайръс отдавна не е известна само с образа на

...
Майли Сайръс отдавна не е известна само с образа на
Коментари Харесай

Майли Сайръс пее "Металика" - изненадващо добре

Майли Сайръс от дълго време не е известна единствено с облика на Хана Монтана и разголването си във видеоклипове. Че 28-годишната щерка на кънтризвездата Били Рей Сайръс умее да пее, от дълго време е известно. Но методът, по който пресъздава класическото хеви метъл парче Nothing Else Matters е в действителност удивителен. В него тя си сътрудничи с редица други звезди като сър Елтън Джон на пианото, джазмена Йо-Йо Ма, Чад Смит от " Ред хот чили пепърс " и заместника на Джейсън Нюстед на баса в " Металика " (2009 г.) - Робърт Трухийо.

Nothing Else Matters е пилотен сингъл от идния албум The Metallica Blacklist, който ще означи 30-годишнината на знаковия запис на групата, прочут като " Черния албум " (всъщност на обложката му написа единствено " Металика " и нищо повече). Осем от 12-те песни в него са претърпели по няколко тълкования от модерни реализатори, покриващи " необикновено необятен набор от жанрове, генерации, култури и континент ", написа в анотацията на трибют плана. 

В The Metallica Blacklist се включват десетки артисти, измежду които са Дейв Геън от " Депеш мод ", Бифи Клайро, Хуанес, Weezer, Кори Тейлър от " Слипнот ", латинозвездата Джей Балвин, Алесия Кара, " Нептюнс ", Крис Стейпълтън, Имелда Мей и доста други. 

Записът ще се състои от 4 диска с нова музика, а дружно с него на 10 септември ще излезе голям колекционерски комплект на истинския албум, като всички доходи ще бъдат дарени за щедрост - изпълнителите сами са избрали над 50-те дела, които да поддържат. 

Американската група " Металика ", основана през 1981 година, е най-богатата, а евентуално и най-прочутата тайфа в жанра хеви метъл. Общата им чиста облага се прави оценка на над 900 милиона $, написа " Форбс ". Продали са повече от 58 милиона копия от албумите си в Съединени американски щати и над 100 милиона в целия свят, получили са 17 номинации за " Грами " и са спечелили осем от тях. И това са единствено дребна част от оценките, с които е удостоена музиката им. През 2009 година " Металика " бяха признати и в Залата на славата на рокендрола. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР