Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха. Двамата се ожениха

...
Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха. Двамата се ожениха
Коментари Харесай

Певицата Майли Сайръс и актьорът Лиъм Хемсуърт се разделиха

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се разделиха. Двамата се ожениха преди по-малко от година, заяви Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

Говорител на певицата съобщи, че двойката решила, че в този момент е подобаващият миг за разлъка, с цел да може всеки от тях да се концентрира върху кариерата си.

26-годишната Майли Сайръс и 29-годишният Лиъм Хемсуърт, който се е снимал във филмовата поредност "Игрите на глада ", се събираха и разделяха от повече от десетилетие. Те подписаха брак в Нашвил през декември м.г.

Говорителят добави, че двамата държат на неприкосновеността на персоналния си живот и ще продължат да се грижат за домашните си любимци.

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс се снимаха дружно в сантименталната драма "Последната ария ", която се появи по екраните през 2010 година

Вестта за раздялата им идва, откакто Майли бе снимана да целува Кейтлин Картър - някогашната брачна половинка на Броуди Дженър, край басейн на брега на езерото Комо в Италия. Майли и Кейтлин били видяни също да се прегръщат. Свидетел на случилото се сподели в предаването "Ентъртейнмънт тунайт ", че в близост имало други хора и двете въобще не се опитвали да се скрият. Преди раздялата им Майли разказа връзката си с Лиъм като неповторима.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР