Майли Сайръс и Коди Симпсън са от звездните двойки, чиито

...
Майли Сайръс и Коди Симпсън са от звездните двойки, чиито
Коментари Харесай

Когато Майли и Коди вече не са едно цяло

Майли Сайръс и Коди Симпсън са от звездните двойки, чиито връзки започнаха бурно, желаеха всички да знаят какъв брой им е добре дружно, само че не съумяха да запазят връзките си даже година.

10 месеца след началото на връзката си, изпълнителката удостовери, че към този момент не са дружно . Направи го в обществените мрежи, като разясни, че двамата са си дали малко време надалеч един от различен, с цел да поработят върху себе си.

Майли и Коди се познават от близо 10 години, само че едвам предходната есен, месец след формалния завършек на брака на Сайръс и Лиъм Хемсуърт, двамата се откриха като двойка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fancy (@fancymagazinez) на Авг 14, 2020 в 1:06 PDT

Този път певицата съумя да изпревари слуховете и заяви първа за раздялата, както нямаше опция да направи предходната година при края на брака си.

" Сега две половини не могат да създадат едно цяло и ние работим върху себе си самостоятелно, с цел да станем хората, които желаеме да бъдем, както всички на нашата възраст ", сподели Сайръс.
 Майли Сайръс и какъв брой време певицата не си е блага косата
Когато Майли Сайръс скандализира и с персоналната си хигиена

Колко време певицата не си е блага косата

Тя прикани раздялата да не се трансформира в огромна драма , тъй като такава в действителност няма. Въпреки че към този момент не са си гаджета, двамата с Коди не престават да се виждат и да си хапват пица да вземем за пример. Защото и преди са си били другари, и отсега нататък ще си бъдат, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР