Майките замениха черните знамена със сиви шалове И в деня

...
Майките замениха черните знамена със сиви шалове И в деня
Коментари Харесай

Майките замениха черните знамена със сиви шалове

Майките замениха черните флагове със сиви шалове И в деня след оставката на вицепремиера Валери Симеонов майките на деца с увреждания се събраха пред Министерски съвет. Този път обаче под прозорците на властта звуча българска национална музика, предвид на другата обстановка от нощес.
 
" Вече няма да го назоваваме митинг, а наличие до гласуването на оставката на вицепремиера Валери Симеонов от Народното събрание ", обявиха майките. Без крясъци " Оставка " и без черни флагове мина довечера протестът-присъствие. " Знамената са прибрани, само че можем да ги извадим във всеки един миг още веднъж, когато ползите на нашите деца са накърнени ", безапелационни са майките от " Системата ни убива ".

 Сиви шалове майки на деца с увреждания БГНЕС
 
Още нещо друго имаше довечера - с изключение на черните тениски с надпис " Системата ни убива ", майките на деца с увреждания носеха и сиви шалове, като знак на изсветляването и на това, че в страната ни има вяра. Те имат вяра, че тръгнали от черното, в този момент минават през сивото, само че един ден ще стигнат и до бялото.

Близо 30 души участваха пред Министерски съвет. Както довечера, по този начин и оттук насетне протестни шествия няма да има.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР