Майките: Протест до оставка на СимеоновОставка – този възглас, придружен

...
Майките: Протест до оставка на СимеоновОставка – този възглас, придружен
Коментари Харесай

Майките: Протест до оставка на Симеонов

Майките: Протест до оставка на Симеонов
Оставка – този възклик, съпроводен с освиркване огласи пространството пред постройката на Министерския съвет. Тук бяха пристигнали майки на деца с увреждания и всички твърдяха изрично, че няма да си тръгнат до момента в който не чуят, че вицепремиерът по демографската политика Валери Симеонов ще подаде оставка, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Обидени сме морално. Това, че той ни назовава „ кресливи “ не ни наскърбява – това е констатация, само че ни наскърбява това че сподели, че децата ни са „ сякаш заболели “, разяснява една от майките.

Искаме Валери Симеонов отвън политиката – нито министър, нито народен представител да е. Това сподели друга майка на дете с увреждания, пристигнала на митинг пред постройката на Министерски съвет.

Искането за оставка е поради изказани квалификации от страна на Симеонов,, че майките са „ кресливи “, а децата им „ сякаш заболели “.

По неофициална информация във вторник към 14 ч. се чака тримата водачи от Обединени патриоти – Красимир Каракачанов, Волен Сидеров и Валери Симеонов да се срещнат във връзка желаната оставка на водача на НФСБ. Премиерът Бойко Борисов се завръща от Египет в късния следобяд, откакто тримата от „ дребната коалиция “ би трябвало да са взели решение каква е ориста на Симеонов. Възможно е форматът Коалиционен съвет да се организира в късните часове на вторник. В сряда сутринта тематиката към този момент ще е преместена към гласуването на вота на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ по тематиката за опазването на здравето в Народното събрание. Ако дотогава няма решение за Симеонов, допустимо е то да бъде декларирано след гласуването на вота.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР