Майките от Системата ни убива се оплакаха от полицейско насилие.

...
Майките от Системата ни убива се оплакаха от полицейско насилие.
Коментари Харесай

Майките от Системата ни убива: Полицаи налетяха на две от децата. Всичко е заради отиването ни пред къщата на Борисов

Майките от " Системата ни убива " се оплакаха от полицейско принуждение. Те разгласиха клип в своята страница във фейсбук, в което описаха за това.

" Не сме минавали границата, всичко бе в съгласие, ние постоянно съблюдаваме разпоредбите, съблюдаваме закона. Границата я мина полицията, които блъскаха детето. Полиаците през днешния ден налетяха на две девойки, на две деца. Това е минаване на границата и безсрамие. Ние не сме блокирали кръстовищата, кръстовището го блокираха служителите на реда, които ни държат от нощес тук ", сподели една от тях.

Друга показа, че цяла нощ са били там, а полиаците са блокирали техния бус. " Тази заран пък ние взехме решение да блокираме техния. Не мога да си показва, че тези служители на реда, коитото сигурни са татковци, могат да блъскат две деца. Тези деца не заслужават това, не заслужават Борисов. Те заслужават да живеят в България - чиста и свята, не в боклучарница. Всичко това, което се случва тук, е една боклучарница. Управлявана от един дебелак. Изобщо не се оправдавам. Не ни е боязън ", добави тя.

" Полицаят с пестник е блъскал едното дете в рамената. Започнаха да бутат и да ритат децата. Единият служител на реда до момента в който удря и рита децата, другият пали рейса и потегля да ги мачка, и хората от простеста започнаха да подпират с ръце и тела рейса да не смачка децата ни. На Борисов безобразията - до ликвидиране ще стигнат поради кокала. Само тъй като си позволихме да отидем пред къщата му в Банкя, единствено поради това е всичко. Това е отмъщението ", оплакаха се още те.

Целият им описа, вижте във видеото:

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР