Майките от Системата ни убива пишат сигнал срещу полицейският началник

...
Майките от Системата ни убива пишат сигнал срещу полицейският началник
Коментари Харесай

Майките от ”Системата ни убива” готвят сигнал срещу полицейски шеф

Майките от ”Системата ни убива ” пишат сигнал против полицейският шеф Николай Николов, който на 1 август т. година управлява акцията по блокиране на микробуса им пред Софийския университет. Това излиза наяве от пост във Facebook. В него се споделя:
" Нищо не е забравено и никой не е пропуснат.Особено,когато се отнася за непозволени дейности и проява на безочливо безчинство от страна на комисар Николай Николов към няколко спокойно протестиращи дами.

Искрено се надяваме този човек да бъде отхвърлен и да няма достъп до правоохранителните органи,тъй като с дейностите си в нощтта на 01.08.2020г. потвърди своята некомпетентност.

В същина,този човек не организира акция просто против няколко майки на деца с уреждания.Проведе акция против дами с съществени хронични и онкологични заболявания(нещо,с което ние в никакъв случай не сме парадирали).

Та,макар и с малко забавяне,подготвихме сигнала (тъй като нашите институции се засилват единствено от хартийки) и призоваваме всички очевидци на блокирането на микробуса на НГИ " Системата ни убива " на кръстовището при СУ " Св.Климент Охридски ",да подпишат сигнала.Чакаме ви в лагера на майките на бул.Дондуков пред Министерски съвет! "

Нищо не е забравено и никой не е пропуснат.Особено,когато се отнася за непозволени дейности и проява на безочливо...
Публикувахте от в
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР