Майките на деца с увреждания, подкрепени и от други граждани,

...
Майките на деца с увреждания, подкрепени и от други граждани,
Коментари Харесай

Майките отново блокраха кръстовището пред Министерски съвет

Майките на деца с увреждания, подкрепени и от други жители, още веднъж излязоха на митинг. Те упорстват за оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който съобщи, че протестиращите майки са ”кресливи дами ” с ”уж заболели деца ” взриви обществеността.
В София протестиращите първо се събраха в 12:30 часа пред Министерския съвет. Те блокираха за към час бул. „ Дондуков”. Оставката на вицепремиера желаеха и мотористи, и родители на здрави деца. В 18:00 часа бул. " Дондуков " още веднъж бе блокиран, оповестява бТВ.

.

Валери Симеонов, подсилен от работодателите, съобщи през днешния ден от Министерския съвет, че ще подаде оставка единствено в случай че политическият съвет на обединението му я изиска. Иначе нямало причина.

На митинг през днешния ден вечерта излязоха родителите на деца с увреждания и хора, които ги поддържат, в Пловдив и във Варна. През деня митинг имаше и във Враца.

Протестът на майките продължава на следващия ден, когато всички ще носят медицински документи, които да дават на Валери Симеонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР