Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива"

...
Майките на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива"
Коментари Харесай

Майките на деца с увреждания: Нито една партия да не се възползва от нас

Майките на деца с увреждания от самодейността "Системата ни убива " декларират, че митингът с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов има цивилен темперамент и морални учредения. Те показват това в своя позиция по тематиката.

„ Всяка политическа мощ, която счита нашето мнение за основателно, може да окаже поддръжка на настояването ни за оставка. Но нито една политическа мощ не трябва да си фантазира, че ще гради развиването си на гърба на нашето искане, което е видно предпочитание и на 81 на 100 от българските жители “, декларират майките от „ Системата ни убива “, представени от "Дарик ".

Според тях спекулациите по тази тематика обслужват само опцията на Симеонов да остане на поста си. Майките от самодейността допълват, че „ отношението на български държавен чиновник към суверена, изисква почитание и разговор. Министерски съвет не е място, където човек занапред да бъде превъзпитаван “.

Родителите на деца с увреждания и други жители ще стачкуват за шестнадесети следващ ден с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР