Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива Системата ни

...
Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива Системата ни
Коментари Харесай

Майки на деца с увреждания искат Бисер Петков да остане социален министър

Майките на деца с увреждания от гражданската самодейност " Системата ни убива " упорстват общественият министър в оставка Бисер Петков да остане на поста. Те са изпратили отворено писмо до премиера Бойко Борисов, който в петък изиска и одобри оставката на Петков.

Като причина за кадровата рокада публично бяха посочени " насъбрани във времето учредения ". По информация на Mediapool обаче мотив за отстраняването на Петков е настояването му да се усилят с повече от плануваното заплатите на обществените служащи през идната година.

Според майките на деца с увреждания публично показаните претекстове, че темповете на работа на министерството не дават отговор на обществено-политическите упования са “абсолютно несъстоятелни”.

" Възмутени сме от отстраняването на Бисер Петков от поста министър на труда и обществената политика ", написа в писмото на " Системата ни убива " до Борисов.

Те показват, че общественото министерство под управлението на Бисер Петков сътвори два основни за живота на хората с увреждания закона - този за хората с увреждания и за обществените услуги.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР