Майките на деца с увреждания организират протест и автошествие срещу

...
Майките на деца с увреждания организират протест и автошествие срещу
Коментари Харесай

Протест и автошествие на майките на деца с увреждания срещу Валери Симеонов

Майките на деца с увреждания провеждат митинг и автошествие против избирането на Валери Симеонов за заместител ръководител на Народно събрание.

Вижте повече детайлности в директното включване на Йоана Миланова.

Народното събрание е сборният пункт на протестиращите. След това те ще се съберат в автошествие, което ще премине през Орлов мост, а по-късно колите ще обикалят и кръговото кръстовище при 4-ти километър.

Това допуска, че придвижването в тези сектори ще бъде затруднено и е добре жителите да изберат различни направления, в случай че имат такива.

Организатор на протестното шествие е самодейността " Системата ни убива ", откъдето упорстват за незабавна оставка на Симеонов като заместник-председател на Народното събрание. Друго тяхно искане - оставки и на всички 118 народни представители, подкрепили назначението му.
 Майки излязоха на митинг поради новия пост на Валери Симеонов Майки излязоха на митинг поради новия пост на Валери Симеонов
Майки на деца с увреждания и през днешния ден излязоха на митинг против назначението на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание. Те настоя...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР