Майките на деца с увреждания и граждани, които ги подкрепят,

...
Майките на деца с увреждания и граждани, които ги подкрепят,
Коментари Харесай

Майките на деца с увреждания протестираха за 12-и ден

Майките на деца с увреждания и жители, които ги поддържат, излязоха за 12-и следващ ден на митинг с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. 

Шествието потегли от бул. ”Александър Стамболийски “ и стигна до кръстовището на бул. ”Христо Ботев “, като го блокираха за малко.

Майките пуснаха 12 розови балона с лика на Симеонов, с цел да припомнят за това, че стачкуват към този момент 12 дни. С балоните те показаха и посланието си, че властта живее в розов балон и не вижда проблемите на хората с увреждания.

“Трябва да подкрепим майките, би трябвало да подкрепим тези деца, макар че те са заболели, те са бъдещето на България, и не ме напуща търпението, ще бъдем тук всяка вечер, всеки ден, до момента в който настъпи някаква смяна в нашата страна. Надявам се, че майките няма да се уморят, а ние сме с тях “, разяснява една от протестиращите гражданки пред БНР.

Майките отново се зарекоха да продължат митингите, до момента в който получат желаната от тях оставка. 

Очаква се в неделя митинг в тяхна поддръжка да се организира и в Лондон. Очаква се към 600 наши сънародници да се съберат в „ Хайд Парк ” с искане на оставка на вицепремиера.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР