Майки се сбиха в класна стая. Инцидентът станал в симеоновградското

...
Майки се сбиха в класна стая. Инцидентът станал в симеоновградското
Коментари Харесай

Майки се сбиха в класна стая, ученици гледат сеир

Майки се сбиха в класна стая. Инцидентът станал в симеоновградското СОУ " Св. Климент Охридски " в края на предходната седмица, потвърдиха от полицията.

Според осведомени със случая двете родителки първо спорили развълнувано, след това се хванали за косите. В битката било счупено стъклото на единия от прозорците. Любопитни възпитаници се събрали да гледат сеир. Две патрулки от локалния сектор пристигнали да разтървават разлютените дами, написа " Хасковска Марица ".

" На дамите са формирани предупредителни протоколи. Причинилата счупването на инвентара е покрила вредите ", споделиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. От там допълниха, че двете дами не желали да се жалват документално една от друга пред органите на реда, като най-сетне си тръгнали безшумно и добродушно.

Местните хора разясняват две версии за лютата битка сред майките. Част от симеоновградчани са уверени, че спорещите се хванали за косите от упоритост да потвърдят чия рожба е по-умна. Други пък настояват, че до ръкопашната разпра се стигнало, тъй като детето на едната се заяждало с чедото на другата.
тагове майки пердах класна стая сеир ученици
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР