Майки на деца със специални потребности от Русе организират кампания

...
Майки на деца със специални потребности от Русе организират кампания
Коментари Харесай

Родители от Русе призовават: „Дари усмивка на дете, покажи добро!“

Майки на деца със специфични потребности от Русе провеждат акция под надпис „ Дари усмивка на дете, покажи положително! “, в поддръжка на фондация “Александър Русев “. Кампанията е с поддръжката на дирекция „ Култура и обучение ” към Община Русе.
На 16 септември в учебните заведения ще бъдат сложени дарителски кутии, в които всеки искащ може да остави пари, отделени за цветя за преподавател. Дарените средства ще се употребяват от фондация „ Александър Русев “, чиято цел и задача е създаване на съвременен рехабилитационен център с басейн за деца с увреждания. Фондацията работи изцяло безплатно с деца със специфични потребности, като им обезпечава безвъзмездни водни занимания.
„ Нека дружно бъдем съпричастни към децата със специфични потребности “, приканват родителите. Посланието на акцията е децата още от ученическа възраст да се научат на съпричастност и щедрост към хората в потребност. Родители на деца, употребяващи безплатно услугите на фондацията са решили да разпространяват активността на организацията и сами да станат част от благородната концепция. Тази година Теодор Цветков, рекордьор на Гинес ще е лице на акцията.
През 2018 година бяха събрани близо 13 000 лева за Фондация „ Александър Русев “. Събраните средства ще бъдат преброени от комисия на родители и учители и оповестени в обществените мрежи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР