Майки на деца с увреждания протестираха и днес с искане

...
Майки на деца с увреждания протестираха и днес с искане
Коментари Харесай

Майки на деца с увреждания протестираха отново с искане за оставката на Валери Симеонов

Майки на деца с увреждания стачкуваха и през днешния ден с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. 

Недоволството им продължава към този момент 16 дни.  

Протестът стартира пред постройката на Министерския съвет. След това шествието мина по улица " Пиротска " и още веднъж се върна пред Министерския съвет. 

Протестиращите оповестиха още веднъж, че не одобряват извинението на Симеонов и подчертаха, че не обслужват ползите на нито една политическа партия. 

Те са безапелационни, че ще продължат с демонстрациите, до момента в който не получат желаната оставка. 

Протест с искане за оставка на Валери Симеонов се организира и в Русе. 

Началото на шествието бе сложено от Градските хали. Недоволните минаха по пешеходната улица " Александровска ", скандирайки " Оставка ", и стигнаха до постройката на общинската и регионална администрации, където митингът продължи с изявления и песни.

Дарина Христова - майка на 19-годишен наследник с тежък аутизъм, изясни, че през днешния ден е шестнайсти ден, в който се желае оставката на Валери Симеонов и майките на деца с увреждания се включват от Русе, тъй като очевидно той няма да я подаде. 

" Извинението му не важи за нас ", сподели Христова, представена от Българска телеграфна агенция.

Маргарита Манолова съобщи, че политиците са станали " прекомерно нагли ". " Ние знаем, че те не мислят за народа, само че най-малко да не го показват по подобен метод ", добави тя.

Бахтишен Джуджева - майка на 34-годишен наследник с увреждания, разяснява, че всяка политическа партия, която смята, че " настояванията ни са основателни, да ни поддържа, само че не да гради бъдещето си на наш тил ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР