Майката, заклала двете си деца, признала всичко пред полицията. Искаха

...
Майката, заклала двете си деца, признала всичко пред полицията. Искаха
Коментари Харесай

Майката, заклала децата си: Искаха да ми ги вземат, нека ми ги вземат сега!

Майката, заклала двете си деца, признала всичко пред полицията. ”Искаха да ми ги вземат?!! Е, дано ми ги вземат в този момент! ”, споделила тя пред разследващите`.
Хората в Сандански са потресени от случилото се нощес в дома на горския чиновник Георги Трайков. Жената, с която той живеел на фамилни начала, без брак, умъртви садистично двете им деца на 3 и 5 години. Съседи извикали служителите на реда, които пристигнали за броени минути, защото жилището се намира на метри от полицейското ръководство в курортния град. Задържали я незабавно, оповестяват още локални медии.

На въпрос " Какво си направила? ", Кристина повтаряла: " Искаха да ми вземат децата? Е, дано ми ги вземат в този момент. "

Закарали я в полицията, където майката почнала да трансформира показанията си, потвърждавайки, че огромното дете ранило другото, след това, че са си играли и най-после признала всичко.

В полицията цяла нощ е и бащата - горският Георги Трайков, който е в потрес.

Родителите на дамата бяха първите, които пристигнагнали в месното полицейско ръководство. И описват, че единствено преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от който си тръгнала преди към месец. Непрекъснати разпри, кавги, тъжби в полицията от страна на двамата родители, които в следствие оттегляли.

" Проблеми в фамилията ", по този начин служителите на реда дефинират претекста за тежкото закононарушение.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР