Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца,

...
Коментари Харесай

Обвинената за убийството на двете си деца е била тормозена сексуално от свекър си |

Майката от Сандански, арестувана за гибелта на двете й деца, остава за непрекъснато в ареста, реши съдът през днешния ден. Невръстните деца - момче на 5 години и момиче на 3 години, бяха открити мъртви в дома им в четвъртък.

Съдия Красимир Аршинков постанови непрекъсната мярка " задържане под стража " за 32-годишната Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в обикновено здравословно положение в правосъдната зала и не е споделила, че има нужда от здравна помощ. Единствените й думи били, че желае да й се дефинира по-лека мярка за неотклонение и моли съда за състрадание.

Адвокатът на упрекнатата съобщи, че майката години наред е била измъчвана физически от мъжа й и насилвана полово от свекър си. Думите й пред съда били единствено " скърбя за това, което стана ". Според бранителя има подозрения, че тя е извършител и съгласно него нямало безапелационни доказателства против дамата. 

Снощи десетки поданици на града се събраха, с цел да почетат паметта им да децата. 

След зверското ликвидиране се разбра, че фамилията е имало проблеми от дълго време. Жената е била подложена на домашно принуждение. Двамата родители са в бракоразвод.

Къщата, в която е осъществено убийството, се намира на по-малко от 30 метра от локалното полицейско ръководство. 

Очаквайте подробности
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР