Майката от Колорадо, обвинена в убийството на две от малките

...
Майката от Колорадо, обвинена в убийството на две от малките
Коментари Харесай

Майка от Колорадо, за която се твърди, че е убила две от децата си, се опита да отложи изслушването за попечителство за „време за излекуване“

Майката от Колорадо, упрекната в убийството на две от дребните си деца и бягството в Обединеното кралство, подаде иск в съда два дни по-късно тяхната гибел, казвайки, че не може да участва на авансово планувано чуване за настойничество, тъй като й би трябвало „ време, с цел да се излекува “ от загубата.

35-годишната Кимбърли Синглър се очакваше да се яви в съда на 18 декември, деня на убийствата, само че тя твърди, че тя и фамилията й са били жертви на навлизане с щурм, оставило щерка й Ели, 9 и наследник, Аден, 7, мъртъв, съгласно The ​​Denver Gazette.

„ Не мога да участвам лично/ виртуално/ или по различен метод, тъй като имам разкъсвания по врата и китките си “, съгласно известията тя написа, потвърждавайки също, че е получила разкъсвания по китките и врата си при хипотетичния съдбовен щурм.

Тя и някогашният й брачен партньор, Кевин Уенц, бяха въвлечени в правосъдна борба и той подаде незабавна молба към правоприлагащите органи да спомагат за налагането на времето за родителство.

Служите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР