Майката на заподозрения за убийство на 7-годишното момиче Мартин Трифонов

...
Майката на заподозрения за убийство на 7-годишното момиче Мартин Трифонов
Коментари Харесай

Майката на убиеца от Сотиря го у укривала, не вярва той да е убиец

Майката на обвинения за ликвидиране на 7-годишното момиче Мартин Трифонов не има вяра, че синът й е палач. Тя призна, че е пособия на сина си, до момента в който се е укривал от полицията.

Той беше арестуван 24 часа след закононарушението и остава в сливенската болница. Заподозреният за убийството на детето ще остане в регионалната болница в Сливен най-малко пет дни. Той е под засилена полицейска защита.

Имал счупена кост и тежко артериално кървене, което е наложило незабавната намеса. Според полицията майка му е знаела какво е направил, само че го е укривала. Пред bTV Стоянка Стоянова описа, че във съдбовния ден Мартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобяд. От служителите на реда схванала какво е направил синът й. Признава, че до момента в който се укривал в гората, идвал у дома за храна.

" Каза ми приготвяй ми багажа и ми остави ястие - нямаше време изобщо да ми изясни какво се е случило. След това хукна. Идваше от гората да му давам ястие. Каза ми, че няма да се съобщи, тъй като желали да го вкарат в пандиза ", сподели майката на Мартин.

 Психиатър: Убиецът от Сотиря е с профила на Северин от Русе и Илиян Здравков, който умъртви Вероника Виж още Психиатър: Убиецът от Сотиря е с профила на Северин от Русе и Илиян Здравков, който умъртви Вероника
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР