Майката на загиналото момиче в София организира протест. Жената призовава

...
Майката на загиналото момиче в София организира протест. Жената призовава
Коментари Харесай

Майката на загиналата Вики организира протест: Епилептик я уби!

Майката на починалото момиче в София провежда митинг. Жената приканва всички хора, съпричастни със гибелта на Виктория, да се причислят към митинга, който ще се организира в неделя от 10 часа на злополучното място.

Инцидентът стана на бул. " Гоце Делчев " предишния петък. Тогава 53-годишният лидер, за който се откри, че страда от епилепсия, опустошава съдбовно Вики.

Той беше признат в „ Пиогов “, а по-късно арестуван от органите на реда.

" Призовавам всички, които са съпричастни към гибелта на Виктория Мариева и към нейните родственици да се съберем в неделя, на 23.10.22 г на пешеходната пътека, където е убита от ЕПИЛЕПТИК, в 10.00 ч и да се борим за правдивост, " написа Мария Сулинаджиева.

Свидетели на ужасяващата злополука стават доста хора преминаващи в оживения регион при кръстовището на бул. " Гоце Делчев " и ул. " Орехова гора ".

" Видях камиона по какъв начин се движеше изпод. Жената вървеше по тротоара. Човекът най-вероятно даже не знаеше, че е сгазил жена. Движеше с висока скорост. Беше най-малко 60 - 70 километра. Никакъв спирачен път нямаше. Първо удари дамата, хвърли я 7-8 метра напред. След това целият камион мина през нея, влачи я изпод. И най-после се спря в автобусната спирка ", споделя Петър, който е станал очевидец.

Единственото разминаване в разказите на очевидците е къде тъкмо камиона е блъснал 19-годишната Виктория, дали на пешеходната пътека или на тротоара. Шофьор, който се е движил в противоположната посока споделя, че е спрял преди пешеходната пътека, с цел да пропусне момичето да пресече и буквало е видял по какъв начин камиона, ръководен от 53 годишния Валентин Иванов я опустошава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР