Майката на загиналата в катастрофата на бул. Сливница Ани публикува

...
Майката на загиналата в катастрофата на бул. Сливница Ани публикува
Коментари Харесай

Майката на загиналата Ани с емоционален призив

Майката на починалата в злополуката на бул. " Сливница " Ани разгласява прочувствен апел.  " Моля Ви не спирайте митинга, с цел да има смяна на закона за придвижване по пътищата и да няма други погубени животи! ", това написа Десислава Малчева.

Тя разгласява посланието си в своя профил във Фейсбук.

" В памет на Ани и Явор!
„ Ние живеем, с цел да вършим положително на другите хора. Аз да вземем за пример, пребивавам единствено поради това. А другите хора, забавно те защо живеят? "
/Пипи Дългото чорапче - Астрид Линдгрен/
Този откъс разказва Ани и Явор най-добре!
Мили хора, благодарим Ви за поддръжката, благодарим, че показвате респект в памет на децата ни! Нямаме сили да слезнем при Вас, само че ви благодарим от сърце и душа, и апелирам Ви не спирайте митинга, с цел да има смяна на закона за придвижване по пътищата и да няма други погубени животи! ", написа още Десислава Малчева.

Софийският градски съд остави в ареста 18-годишният Адриан Антонов, обвинен за нещастието. Според съда, в случай че е на независимост, той може да извърши ново закононарушение.

Антонов блъсна и умъртви Явор и Ани на столичния бул. в София в понеделник. Инцидентът е стана на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като ги блъснал, лидерът забил колата си в дирек.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР