Майката на Явор Геров - Канибала - Нели Герова, твърди,

...
Майката на Явор Геров - Канибала - Нели Герова, твърди,
Коментари Харесай

Майката на Явор Канибала с детската количка разкри какви ужаси е преживял синът ѝ по време на ареста

Майката на Явор Геров - Канибала - Нели Герова, твърди, че синът й е бил пребил при ареста предходната вечер. Пловдивчанинът е задържан поради половин кг опиат, открит в детско столче в такси. Геров пътувал в таксито дружно с двама свои познати, когато в Кършияка колата била спряна от полицейски патрул, оповестява " Трафик ".

Последвал персонален обиск на тримата, както и претършуване на автомобила. Марихуаната е открита в детско столче на задната седалка на таксито.
" След това го доведоха в къщи и направиха обиск на жилището. Явор беше пребит - едното му око бе посинено, ръката му бе одрана цялата, имаше и други синини " твърди Нели Герова. Тя се тревожи за зрението на сина си, защото Канибала имал доста висок диоптър късогледство. " Не знам какво е станало тъкмо. Синът ми се занимава с отглеждане на животни. Има дребна свинеферма. Той не е изнасял детско столче от къщи. То не е негово. Но дано полицията си проверява и да откри отговорен ли е или не " разяснява Герова.
Тя счита, че Явор е попаднал в полезрението на полицията след извоюваното от него дело за обезщетение за противозаконното му задържане преди 4 години. Той бе задържан по обвиняване в кражба на джиесем, само че по-късно бе оневинен. Съдът му присъди обезщетение за дните, прекарани зад решетките.
Геров е с наложена 72- часа мярка задържане под стража. След приключване на този период ще стане ясно дали прокуратурата ще изиска непрекъснат арест.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР