Майката на Виктор Бут - Раиса Бут, благодари на руския

...
Майката на Виктор Бут - Раиса Бут, благодари на руския
Коментари Харесай

Майката на Виктор Бут благодари на Путин за връщането на сина ѝ


Майката на Виктор Бут - Раиса Бут, благодари на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и на съветското министерство на външните работи за връщането на нейния наследник в родината. Виктор Бут, излежаващ затворническа присъда в Съединените щати, бе сменен против американската баскетболистка Бритни Грайнър, напомня ТАСС.

„ Разбира се, благодаря на нашия президент, мисля, Владимир Владимирович Путин, по този начин съм признателна. Дълбок майчин реверанс и на Министерството на външните работи отпред със Сергей Викторович Лавров “, сподели тя в ефира на телевизионния канал „ Росия-24 “.

Съпругата на Виктор Бут - Алла Бут описа в ефира на телевизионния канал, че преди два дни той не е знаел за идната замяна. „ С Виктор говорихме във вторник и той нищо не знаеше. Това бе оня ден. Днес той трябваше още един път да ми позвъни, чакахме да позвъни в осем вечерта, само че ще се забележим и ще се прегърнем вместо позвъняване, това ще бъде най-хубавото, по-хубаво от каквото и да било позвъняване “, сподели тя. Алла Бут благодари също на всички чиновници на съветското външно министерство и консулските служби, взели присъединяване в работата по освобождението на Бут.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР