Майката на убития Димитър от Цалапица, Атанаска Бакалова, научи новината

...
Майката на убития Димитър от Цалапица, Атанаска Бакалова, научи новината
Коментари Харесай

Майката на Митко посрещна със сълзи новината за екстрадицията на Бизюрев ВИДЕО

Майката на убития Димитър от Цалапица, Атанаска Бакалова, научи новината за екстрадацията на търсения и се разплака. " Радостта ми е  огромна. Чаках това с неспокойствие. Дни наред се чудех какво става и за какво не се случва тази екстрадация. Чакаме го с неспокойствие, с цел да разберем истината и какво се е случило във въпросната вечер ", сподели тя.

Бащата на Митко показа, че няма по какъв начин един човек да извърши зверското ликвидиране. „ Смятаме, че има и други забъркани ”, добави той.



Връщат от Дания обвинения за убийството в Цалапица. В Окръжна прокуратура-Пловдив е постъпило съобщение за това, че Върховният съд в Кралство Дания е удостоверил решението на Градския, с което е допуснато предаването на 30-годишния Рангел Бизюрев на българските управляващи. Той беше разгласен за интернационално търсене. 

Подсъдими по случая са и близнаците Борислав и Валентин Динкови. Те са обвинени в укривателство на тялото на убития 24-годишен Димитър Малинов. 

Убийството и последвалото по-късно следствие провокираха серия от митинги в Цалапица и уволнения в системата на Министерство на вътрешните работи.

След като преди четири месеца Ангел Бизюрев беше задържан в Дания, най-накрая ще бъде екстрадиран у нас.

Окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева съобщи, че чака информация за точната дата на връщането му. След като дойде в България ще бъде осъществен нов следствен опит на мястото на убийството. Бизюрев ще бъде разпитан и по делото против близнаците, което е планувано за 26 март. Три пъти до в този момент то бе отлагано, поради отсъствието на Ангел Бизюрев.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР