Майката на три деца Рейчъл Лия Джаксън от Сидни, Австралия,

...
Майката на три деца Рейчъл Лия Джаксън от Сидни, Австралия,
Коментари Харесай

Майка намери на елхата необичайна играчка, която ще всее ужас във всеки СНИМКИ

Майката на три деца Рейчъл Лия Джаксън от Сидни, Австралия, се завърнала вкъщи и внезапно чула щерка си да крещи. Тя хукнала да разбере защо става въпрос, само че не схванала незабавно повода за уплахата на детето.

След това тя погледнала украсената елха и намерила на нея нова играчка, от която на човек му се желае да бяга надалеч. На елхата имало зелена дървесна змия, която с любознание гледала уплашените хора. За благополучие тази змия не е рискова за хората.

Рейчъл била сюрпризирана, че влечугото е избрало толкоз необичайно място за отмора, само че като цяло наличието на неканения посетител не я удивило в последна степен. Всъщност за Австралия змиите, които пълзят свободно, където си изискат, са нещо всекидневно.

Първо дамата помолила съседката си да й помогне с живата играчка за коледното дърво, само че тя, като видяла влечуго на елхата, изкрещяла и избягала. Очевидно не всички австралийци имат стоманени нерви.

След това Рейчъл осведоми Службата за дивата природа за своя зелен посетител.

"Обадих се на Службата за дива природа в Сидни, с цел да дойдат и да вземат змията. След това просто стоях и я гледах 40 минути, с цел да не избяга на никое място ", споделя Рейчъл.

В последна сметка змията била хваната и дамата за следващ път си помислила, че в родината й във Англия в никакъв случай не е срещала сходно нещо.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР