Майката на три деца Лора Йънг обяснява пред Daily Mirror,

...
Майката на три деца Лора Йънг обяснява пред Daily Mirror,
Коментари Харесай

Жена забогатя, отдавайки сръчния си мъж под наем

Майката на три деца Лора Йънг изяснява пред Daily Mirror, че концепцията ѝ хрумнала, до момента в който слушала подкаст.

В него един мъж разказал, че си изкарва прехраната като сглобява мебели по домовете. Йънг незабавно се сеща за брачна половинка си, 41-годишния Джеймс, който с лекост се справял и с най-сложните домашни планове. Освен това умеел да боядисва, да слага плочки и да градинарства .

След като обмисля концепцията със брачна половинка си, Йънг основава уеб страница, наименуван " Hire My Handsome Hubby ", и разгласява публикация в обществената мрежа.

Броят на запитванията, които дамата получава, се оказва изумителен. Хората пишат, че от дълго време са имали потребност от сходна услуга, тъй като майсторите или отказвали ред дребни поръчки, или желали доста по-високи възнаграждения за услугите си . Преди няколко години Джеймс напуща работата си, с цел да оказва помощ на брачната половинка си в грижите за децата им, две от които са родени с аутизъм. Йънг прибавя, че брачният партньор ѝ възнамерява да се върне в колежа, с цел да учи автомеханика и ще продължи да работи почасово по време на следването.

Вижте още

***

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР