Майката на Стивън Бориславов - Елисавета, разкри, че до момента

...
Майката на Стивън Бориславов - Елисавета, разкри, че до момента
Коментари Харесай

Майката на Стиви: Любовта и подкрепата, които получаваме, ще ни помогнат да се справим


Майката на Стивън Бориславов - Елисавета, разкри, че досега са събрани към 300 000 евро за лекуването му. Необходимата сума е 400 000 евро. Утре 13-годишното момче, което страда от сарком на Юинг, пътува за Германия, с цел да стартира лекуване.

По-рано през днешния ден Стиви изведе на терена тимовете на ЦСКА 1948 и " Левски ", които се срещнаха в Бистрица в мач от Първа лига.
Снимка: Lap.bg

Чрез bTV майката на момчето благодари на всички, които поддържаха идеята и оказват помощ за събирането на средствата, които са непостижими за фамилията.

" Благодаря от цялото си сърце, че и двата тима оказват помощ на Стиви. Всички спортове, всички хора, цяла България е зад него. За мен персонално това е доста прочувствен миг. Предполагам и за Стиви. За него футболът е всичко... неговият живот, и желае да продължи да бъде по този начин. ", сподели Елисавета Владова и добави, че цялата обич и позитивна поддръжка, които се изпращат на Стиви и фамилията му, ще им помогне да се оправят с тежката борба.

Снимка: Lap.bg


Преди дуела двата отбора оставиха встрани своите разлики и дадоха път на добротата. Капитаните подариха фланелки с номер 9 на Стиви, с цел да му носят шанс и да му вдъхват кураж.

А всички, които желаят да дарят, може да го създадат на следната банкова сметка:

Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР