Майката на скандалния доц. Атанас Мангъров навърши 99 години на

...
Майката на скандалния доц. Атанас Мангъров навърши 99 години на
Коментари Харесай

Майката на скандалния доц. Атанас Мангъров навърши 99 години

Майката на скандалния доцент Атанас Мангъров навърши 99 години на 20 февруари. Д-р Елена Мангърова подгони 100-те, само че към момента била витална като госпожица разясняват внуците й.

Пенсионерката не живее в дворец столицата, само че има парцел за най-малко милион. На нейно име се води апартамент на прословутата столичната улица " Оборище “, който се намира в прилежаща кооперация на тази, в която живее Лили Иванова. Д-р Мангърова с покровителството на сина си го закупила през 2005 година  от децата на Апостол Карамитев. 16 години по-късно апартаментът с внушителната площ от 174 квадрата е качил цената си най-малко тройно и сега надвишава милион лв..

Майката на Мангъров е и негова съдружничка в частната лаборатория, демонстрира информация в комерсиалния указател. Печалбата възлиза на хиляди левове  годишно,  по тази причина Мангъров е считан за един от най-имотните лекари. Майката на имунолога е била дълги години шефка на детското поделение в болничното заведение в Стара Загора, а медицина приключила в Загреб, Хърватия по време на войната.

Д-р Мангърова продължава да се интересува живо от медицина. Елена има трима внуци - близнаците Христо и Илия и внучката Елена, която е кръстена на нея. Иначе Мангъров е отгледал като свое дете, сина на някогашната си жена Анна от първия й брак, написа " Ретро ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР