Майката на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян – плевенчанката Юлия

...
Майката на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян – плевенчанката Юлия
Коментари Харесай

Майката на Халваджиян била Мис Бургас

Майката на продуцентите Магърдич и Джуди Халваджиян – плевенчанката Юлия – на млади години била балерина, фамозна с изключителната си хубост. Ходела с дълга до кръста плитка, а с помощта на майка си Елена научила чудесно и готварството.

През далечната към този момент 1964 година тя и приятелят и тогава Бедрос Халваджиян отиват на първото си море дружно. По същото време тук се организира състезанието „ Мис Бургас “. Бедрос я записва скрито, без нейно познание. Юлия се явява и го печели безапелационно.

Надпреварата обаче била снимана за кинопрегледа, който се излъчваше в кината преди самия филм. Така родителите й разбрали лъжата, че тя е на море, само че без Бедрос.

Бащата на продуцента бил другар със съгражданина си Емил Димитров, когато Вили Казасян прави състезанието „ Микрофонът е ваш “. Бедрос е негов водещ за региона. Така пътува дружно с жена си по турнета и става другар с Паша Христова, Йорданка Христова и Георги Парцалев.

Старото другарство с Вили Казасян изяснява за какво щерка му Хилда е неизменим член на журито в „ Като две капки вода “.

Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР