Майката на победителката в риалити предаването по bTV „Гласът на

...
Майката на победителката в риалити предаването по bTV „Гласът на
Коментари Харесай

Известна майка аут от MasterChef

Майката на победителката в риалити предаването по bTV „ Гласът на България Ния не съумя да се класира за идващия кръг в кулинарното шоу MasterChef. Мечтата на Тотка е да отвори личен ресторант под името “Тотка с котки и ликьори” и по тази причина почерпи журито с напитките лично произвеждане.



За ликьорите, които прави от всевъзможни плодове, тя заслужи високи оценки, само че пастата й не можа да очарова Роу, Токев и Михалчев. Въпреки че бе приготвила спагетите сама и ги бе съчетала със зелена салата, Тотка не получи мечтаната престилка и отпадна от конкуренцията. Като същински заслужен състезател обаче, тя пожела триумф на останалите и си потегли в компанията на Ния и своя другар.

В първите два епизода топ кулинарното жури в състав Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу избра първите 14 гладиатори, които ще се борят за влиятелната купа и премията от 100 000 лв. в новия сезон. В третия епизод, който ще се излъчи на 4 март от 21,00 часа по bTV, най-хубавите хоби-готвачи измежду претендентите за MasterChef ще се борят за последните 7 престилки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР