Майката на певеца Веселин Маринов е влязла спешно в болница,

Майката на певеца Веселин Маринов е влязла спешно в болница, ...

Веселин Маринов с любовница, майка му в болница.

Майката на певеца Веселин Маринов е влязла спешно в болница, разкриват негови колеги, цитирани от "Телеграф". Възрастната жена вдигнала високо кръвно и лекарите решили да я поставят под техен контрол, докато нормализират здравето й.

По същото време, докато майка му е в болница, Маринов бил на спа уикенд с любовницата си Веска дори намерил време да посети парти в Пловдив, на което водещ е бил комикът Рачков. Певецът и бившата сервитьорка бяха приключили отношения, но от няколко седмици отново е пламнала любовта между потния трубадур и Пеева. 

Преди дни в интервю Маринов излъга, че е сам и няма жена до себе си, което не отговаря на истината. Според близки на Веселин Маринов той в моменти на емоционална слабост признавал, че връзката му с Пеева е грешка. 

"Да, аз разбих семейството й. Заради нея се разболяха и любимите ми хора. Ето защо не признавам публично, че сме заедно", откровеничил той. 

След смъртта на бащата на Маринов здравето на майка му се влошило рязко, а любовните действия на сина й допълнително я изтормозили. Както е ясно, никой от родата на певеца не приема изгората му Веска. 

Йорданка е категорично против тази връзка, тъй като не можела да приеме, че новата на сина й зарязала двете си деца, за да спечели славата и парите на сина й, пише Хот Арена. 

Източник: blitz.bg