Майката на певеца Наташа Делибалтова заявила пред репортер на изданието,

...
Майката на певеца Наташа Делибалтова заявила пред репортер на изданието,
Коментари Харесай

Баровец! Борис Дали Си Купи Цяла Болница! Вижте Как Успя Да Го Постигне!

Майката на артиста Наташа Делибалтова декларирала пред кореспондент на изданието, че до дни договорката за покупко-продажбата на двата етажа ще бъде финализирана, само че не посочи за каква сума синът ѝ придобива собствеността. Делибалтова работи като счетоводител в Диагностично-консултативния център, който се обитава в някогашната болница.

В момента синдик на банкрутиралата болница е Тихомир Димитров, който беше назначен с решение на Окръжен съд – Кюстендил през месец януари тази година със заплата от 2000 лева Репортер на “Струма ” беседва по телефона с артиста за закупения парцел.

“Купих етажите, само че към момента не съм решил защо ще ги употребявам. На третия етаж сега е ситуиран общинският приют, където се обгрижват тежко заболели клиенти. Не искам да разясня цената ”, съобщи Борис Дали.

Баща му Орлин Делибалтов беше по-словоохотлив: “Преди дни ремонтирах покрива на постройката. На първия етаж ще има лекарски кабинети. Хората от Бобов дол в този момент вървят да се лекуват в Дупница и Кюстендил. До дни ще проработи кабинет по кардиология на първия етаж. Ще идва доктор експерт от София. Ще има и други лекарски кабинети. Аз самичък върша ремонтите. Цялото семейство стоим зад Борис и всички оказваме помощ с каквото можем. На втория етаж ще отворим старешки дом, а на третия – приют. С заплащанията се занимава синът ми, от мен единствено работата ”, съобщи родителят.

Припомняме, че общинската болница в Бобов дол беше оповестена публично в неплатежоспособност през 2015 година, само че действително здравното заведение не работи от 2010 година, откакто тогавашното управление не съумя да подпише контракт с РЗОК за клинични пътеки. Последният шеф на болничното заведение беше взел 170 000 лева заем от частна компания, който не съумя да погаси в период и дългът набъбна над 500 000 лева През месец декември 2018 година постройката е оповестена за обществена обмен за над 470 000 лева При оповестяването в неплатежоспособност на болничното заведение беше назначен синдик, който да се разпорежда с имуществото и да извърши продажбата на постройката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР