Майката на общинския лидер на Българската социалистическа партия във Враца

...
Майката на общинския лидер на Българската социалистическа партия във Враца
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Осъдиха и майката на Цветелина Дамяновска заради документи с невярно съдържание, скандалът във Враца е огромен

Майката на общинския водач на Българската социалистическа партия във Враца Цветелина Дамяновска - Лиляна Върбанова, е наказана за сформиране на документи с погрешно наличие, откри следствие на организация BulNews. Решението е от 8 юли 2019 година, само че едвам тези дни стана притежание на публицистите от медията ни.
Куриозното е, че за същото закононарушение присъда от Врачанския областен съд има и дъщерята Цветелина Дамяновска, която бе 2 мандата водач на Столетницата в регионалния град.

Съдът призна Цветелина Дамяновска за отговорна, само че прояви благосклонност

През 2017 година Лиляна Христова Върбанова е подала до „ УниКредит Булбанк “ искане за оборотен заем в размер от 60 000 лв.. До усвояването му обаче не се е стигнало, защото служителят на финансовата институция се усъмнил в част от показаните документи и подал сигнал в прокуратурата.
По време на следствието несъмнено било открито, че старата клиентка е идвала в банката със своята щерка Цветелина, която е попълвала всички формуляри. Заради подправените документи по случая е почнала да работи Софийска градска прокуратура.
По време на делото са показани експертизи, които разкрили, че предоставените удостоверения за липса на отговорности и копие от контракт към „ Микрофонд “ АД са с погрешно наличие.
На това съображение Софийски градски съд е постановил неоправдателна присъда за Лиляна Върбанова. Поради напредналата възраст на майката на Цветелина Върбанова, неналичието на вреда и чистото й правосъдно минало, наказването от затвор е било променено на санкция от 1 000 лева
Така на процедура се основава казус в България - майка и щерка да са наказани за едно и също закононарушение. В този случай изключително скандалното е, че и двата случая е забъркан водач на политическа партия. Решенията на два разнообразни правосъдни състава потвърждават незаконния метода на мислене и дейности, заложен в метода на живот на това семейство.
Тепърва тежки отговори би трябвало да дават от „ Позитано “ 20, откъдето от самото начало подкрепяха компрометираната Цветелина Дамяновска, макар многото изявления за нейния морал и метод на живот.
Тези дни във врачанската организация следва да се избере неин правоприемник и по тази причина е повече от неотложно членовете на Българска социалистическа партия да гласоподават с главата си, а страстите да оставят за предизборните концерти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР