Майката на момиче, чиято снимка е използвана в генерирани от

...
Майката на момиче, чиято снимка е използвана в генерирани от
Коментари Харесай

AI: Страхува се от стотици деца в световен мащаб, използвани в голи изображения

Майката на момиче, чиято фотография е употребена в генерирани от AI голи изображения, споделя, че стотици родители са й споделили, че децата също са жертви.

Дъщерята на Мириам Ал Адиб беше едно от няколкото деца от испанско село, които имаха неприлични изображения, основани благодарение на фотоси, на които са изцяло облечени.

Тя споделя, че родители по света настояват, че децата им също са били набелязани.

Интернет Watch Foundation сподели, че „ не е изненадващо “, че практиката е толкоз необятно публикувана.

Град Almendralejo попадна в заглавията през септември, откакто повече от 20 девойки на възраст сред 11- 17 са имали неприлични изображения, генерирани от изкуствен интелект, споделени онлайн без тяхно познание.

Призовава за повече данни на уелски език, с цел да се създаде AIAI, който да се употребява в търсенето на панталони за биткойни за 227 милиона английски лири, които оказват помощ на оживелия от инсулт да върви

Г-жа Ал Адиб беше измежду група родители, които сътвориха група за поддръжка за засегнатите, което съгласно нея докара до доста други родители, които се свързаха с нея със личните си терзания.

" Стотици хора ми писаха, казвайки " какъв брой късметлия си [да имаш подкрепа], тъй като същото нещо се случи и с нас, случи се с щерка ми, или се случи с мен, а аз не съм " нямах никаква поддръжка ", сподели тя пред Wales Live.

" Ако някое момиче е наранено, апелирам, кажете на родителите си. "

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР