Майката на момчето, засегнато от избухването на Кристиано Роналдо, разкритикува

...
Майката на момчето, засегнато от избухването на Кристиано Роналдо, разкритикува
Коментари Харесай

Майката на детето, срещу което Роналдо прояви агресия: Извиненията ме ядосаха, защо ни кани на Олд Трафорд?!

Майката на момчето, наранено от експлоадирането на Кристиано Роналдо, разкритикува играча.

Нападателят на Манчестър Юнайтед разруши телефона на 14-годишен почитател на Евертън с аутизъм и диспраксия след провалянето на отбора в 32-ия кръг на Висшата лига. По-късно португалецът се извини в Instagram.

" Извиненията му или по-скоро тяхното неявяване ме ядоса още повече. Помислих си: " Колко жестоко да споделям на всички, че съм помолил за амнистия, когато не беше по този начин. Добре, публикувахте нещо в обществените мрежи, само че би трябвало да се извините на сина ми.

Роналдо имаше няколко часа да обмисли нещата. Той трябваше да получи нашите данни за контакт, да реши всичко уединено, по-късно да заяви, че е приказвал с нас, да издаде някакво изказване. Тогава щях да бъда удовлетворен.
 Ужасяващо: Роналдо направил синина на дете с аутизъм и му счупил телефона, майката с трогателен роман
Ужасяващо: Роналдо направил синина на дете с аутизъм и му счупил телефона, майката с трогателен роман

CR7 бил идола на дребния почитател

В този миг Роналдо разбра, че наоколо има деца. Той се ръкува с тях преди мача, а на връщане всичко беше напълно друго поради провалянето. Е, това е игра, нали? Не постоянно можеш да печелиш.

Ако някой направи нещо сходно на улицата, той ще бъде арестуван, разпитван. В края на краищата Роналдо е татко и в случай че беше елементарен човек, който докара детето на мача, тогава след сходен случай той самият щеше да бъде шокиран и смутен.

Той пусна изказването си. Бях шокирана, че Манчестър Юнайтед не разгласява нищо по отношение на опцията да се свържем с клуба. Вместо това Роналдо написа за опцията да участва на мача на тима.

Мисля, че е доста жестоко. Защо ние, почитателите на Евертън, би трябвало да отидем на мач на Манчестър Юнайтед? Той даже написа " този почитател ". Той не уточни на кой клуб почитател. Това е доста, доста едва опрощение, съгласно мен ", сподели Сара Кел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР