Майката на "Мис Плеймейт" Ася Капчикова е по-голяма провокация и

...
Майката на "Мис Плеймейт" Ася Капчикова е по-голяма провокация и
Коментари Харесай

ШОК! Вижте майката на Ася Капчикова

Майката на "Мис Плеймейт " Ася Капчикова е по-голяма провокация и от самата щерка, видя HotNews. Супер екстравагантната дама Надежда Капчиков несъмнено е подготвена за конкурс но "Мисис Плеймейт ", съдейки от провокативните й фотоси в обществената мрежа.

Въпреки възрастта си, родителката на известната персона не се свени да театралничи с прекалено много грим, къси полички, екстравагантни бижута и шапки с козирка. "Ето това е крушата не пада по надалеч от дървото. Ето от къде Ася е наследила лудостта си в положителния смисъл на думата ", разясняват другари на родната плеймейтка.



В същото време госпожа Капчикова събира и куп отрицателни мнения. "С две думи кич и селяния. По-добре да върви с шапки, идиотки... шапки. Отдалеч минава за секси мама, само че на втората фотография може да мине за татко й с грим. Може да е добър човек, може и мъжките хормони да доминират, не е отговорна ", разясняват визията й странични наблюдаващи.

"Вярно си е,че на избрана възраст, дамите напълно изкукват и не са на ясно какво правят, главно стават за смях! Нали сякаш са помаци... религията разрешава ли им такова държание ", дискутират съграждани на семейство Капчикови в Девин.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР