Майката на мъжа, пребил жестоко съпругата си в Бобов дол,

...
Майката на мъжа, пребил жестоко съпругата си в Бобов дол,
Коментари Харесай

Майката на мъжа, пребил съпругата си в Бобов дол, твърди, че е бил провокиран

Майката на мъжа, пребил грубо брачната половинка си в Бобов дол, твърди, че жена му го е предизвикала да извърши побоя, предава Припомняме, че клипът, на който се вижда бруталното принуждение бе споделен в обществените мрежи. Видеото е снимано от детето им и публикувано от майката на брачната половинка.

Съседи на фамилията описват, че сред тях постоянно имало кавги.

По думите на майката на мъжа, синът ѝ е бил предизвикан от жена си.

" Посегнала му е с нож , за този случай знаем. И майката е предиздвикала дъщерята да снима , обаче не е снимала по какъв начин взима ножа и върви към него да го убива ", споделя Стефка Гущерова – майка на мъжа, направил побоя.

В следобедните часове мъжът бе арестуван в София, където се е укривал. Полицията и Районната прокуратура в Кюстендил обаче са се самосезирали след каченото видео и медийните изявления, защото тъжба и все още няма. Разпитани са единствено майката, тъщата и детето на причинителя. А преди този случай е имало подаден и отдръпнат един сигнал за домашно принуждение в фамилията.

" През 2019 година брачната половинка му е подала едно само заявление към РПУ – Бобов дол , което по нейно гледище е предписан отвод да се образува досъдебно произвеждане ", сподели Крум Крумов – представител на Районна прокуратура – Кюстендил.

Детето е споделило, че то е направило клипа и без знанието на майка си и татко си, а след това бащата е спрял побоя и е излязъл от стаята, сподели Албена Разсолкова – Ръководител на Районна прокуратура – Кюстендил;.

" Майката е разпитана, разпитано е и детето, тъй че за момента нямаме данни да се извеждат децата от фамилията ".

От прокуратурата в Кюстендил регистрират сериозен растеж на сигналите за домашно принуждение и заканите за такива. Само за последните 3 дни се водят следствия за още два случая за принуждение и закани.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР