Майката на Кристиан Николов, който уби в катастрофа журналиста Милен

...
Майката на Кристиан Николов, който уби в катастрофа журналиста Милен
Коментари Харесай

Арест и за майката на 22-годишния джигит, причинил смъртта на Милен Цветков

Майката на Кристиан Николов, който умъртви в злополука журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва - Десислава Пешева, е арестувана за 24 часа.

Тя е арестувана, тъй като е притежател на автомобила. Трябва да се обясни за какво го е дала на сина си да го кара. Адвокатите на Миню Стайков Лъчезар Таков и неговият наследник са поели отбраната на 22-годишното момче, заяви Блиц.

Майката на водача, който провокира злополуката, лишила живота на журналиста Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, Десислава Пешева, дойде в Столична дирекция на вътрешните работи в наличието на своя юрист.

Тя разяснява, че случилото се е покруса за двете фамилии, а тя самата е там, с цел да спомага. На въпрос по отношение на бизнес връзките й с алкохолния необут Миню Стайков Пешева разяснява, че не е подходящо да бъдат намесвани трети лица.

Майката на Кристиан изрече съболезнования на околните на починалия Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Тя посочи също, че не тя е дала ключовете от джипа на сина си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР