Майката на крилото, Силенис Маруланда, беше спасена в рамките на

...
Майката на крилото, Силенис Маруланда, беше спасена в рамките на
Коментари Харесай

Луис Диас: Футболистът на Ливърпул призовава похитителите да „освободят бащата сега“

Майката на крилото, Силенис Маруланда, беше избавена в границите на часове от полицията, откакто бяха сложени блокади на пътя – само че издирването на татко му Луис Мануел Диас продължава.

Футболистът насочи апела посредством обява в Instagram Story във вторник вечерта - до момента в който майка му и други членове на фамилията участваха в бдение, призоваващо за освобождението на техния родственик.

26-те -year-old разгласява изображение, рекламиращо събитието, което гласи: „ Марш за освобождението на „ Mane “ Diaz “.

Публикацията също по този начин съдържа детайлности за времето и мястото на бдението и прибавя: „ Донесете свещта си, с цел да запалите светлината на вярата – ОСВОБОДЕТЕ Гражданско отделение СЕГА! “

Полицейски въздушни и сухопътни патрули претърсват гора в Северна Колумбия на фона на възходящи опасения, че бащата на Диас може да е бил прекаран незаконно през границата във Венецуела.

Изображение: Майката на Диас, Силенис Маруланда, на бдението във вторник. Снимка: AP Изображение: Дядото на звездата на Ливърпул Алфонсо Диас също участва. Снимка: AP

Колумбийските специфични сили също са взели участие в претърсването на района, който включва планинска верига, която пресича двете страни.

Полицията е предложила премия от $48 000 (£39 000) за информация, която води до спасяването на господин Диас.

Прочетете повече в Sky News:
Елитни афганистански командоси, „ предадени “ от британците
Червената паника и фериботите са анулирани, до момента в който бурята Киаран се носи към Обединеното кралство < /p>

Полицаите считат, че са разпознали двама забъркани обвинени, заяви The Guardian.

Престъпниците в Колумбия от дълго време са отвличали цивилни за откуп, с цел да финансират своите интервенции, само че случаите са се нараснали през последните години.

Изображение: Публикация на Диас в Instagram, рекламираща бдението

Ескалацията идва макар напъните на държавното управление да посредничи за преустановяване на огъня с бунтовническите групи.

Диас е необятно считан за един от най-талантливите играчи в Колумбия и се причисли Ливърпул от Порто предходната година в договорка, за която се твърди, че е на стойност към £50 милиона.

Колумбийската полиция претърсва гората за отвлечения татко на Диас

Досега нито една група не е поела отговорност за отвличането.

Хиляди почитатели, футболни управляващи и мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп са измежду тези, които изпратиха известия в поддръжка на играча.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР