Майката на красивата Виктория, която загина при нелепа катастрофа на

...
Майката на красивата Виктория, която загина при нелепа катастрофа на
Коментари Харесай

Майката на красивата Вики се срина след смъртта ѝ: Зная, че Бог няма!

Майката на красивата Виктория, която почина при нелепа злополука на пътя Стара Загора- Казанлък, се срина след гибелта на дъщеричката си и признава, че е изгубила вярата си. Тя написа обезверено обръщение във Facebook към приятелите си, в което ги уведомява за нещастието:

" Снощи, при злополука умря дъщеричката ми Виктория! Не зная по какъв начин ще продължа живота си за напред, само че зная, че няма Бог и няма правдивост!
Вики... следвай светлината... Обичаме те с кака!! Много... доста! "



Както Блиц писа,  23-годишната Виктория Гьонева и 22-годишният Цанко Павлов от Казанлък са жертвите на зверската злополука, която стана в събота вечерта на пътя Стара Загора- Казанлък. По данни на чудесно осведомени полицейски източници, евентуалната причина за жестокия случай е ромска каруца.

Младото момиче пишело стихове също като майка си. " Много надарена, нежна, красива и интелигентна, имаше ужасно доста фантазии и в този момент си отидоха ", написа другарка на Вики във Facebook.

Красавицата обичала и да танцува, а профилът й във Facebook е изпълнен с послания за независимост, фотоси на птици в полет и пътища, в края на които изгрява слънцето. 

Приятелите на Вики са неутешими.

" Ти си ми звездичката, не мога да допускам, че към този момент не си тук. Все още слушам смеха ти ", написа друго момиче. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР