Майката на жестоко убития в Цалапица Димитър Малинов Атанаска Бакалова

...
Майката на жестоко убития в Цалапица Димитър Малинов Атанаска Бакалова
Коментари Харесай

Майката на убития Митко от Цалапица с молба към Районния съд в Пловдив

Майката на грубо убития в Цалапица Димитър Малинов Атанаска Бакалова е подала молба до Районния съд в Пловдив близнаците Борислав и Валентин Динкови да не бъдат в една килия, както до този миг.

" Така имат опция да се наговарят ", уверена е майката на Митко. Разбрах от свои другари, които са ходили в пандиза и са ги видели. Когато желаех отказ на прокурора по делото на близнаците, никой не ми сподели нищо ", изясни Бакалова.

Убийството на 24-годишният Димитър Малинов стана на 20 юли 2023г. Младият мъж бе открит свиреп пребит и заровен. Соченият за негов екзекутор Рангел Бизюрев напусна страната 4 дни по-късно със аероплан за Германия. Рано сутринта на 29 ноември той беше задържан в Дания и в този момент се чака да бъде екстрадиран.

" Слушах изявление на основния секретар Живко Коцев. Той изясни, че поради празниците се бави екстрадицията. Трябва да се преведат документи, надяваме се в този момент да стане по-бързо ", добави почернената майка.

Делото против Динкови към момента не е почнало. Първото разпоредително съвещание беше прекъснато, защото се оказа, че версиите им за нощта на 20 юли се разминават и следователно няма по какъв начин да бъдат защитавани от един юрист. На втория опит беше ясно, че Бизюрев е бил арестуван, и арбитър Боян Кюртов отсрочи процеса, с цел да може първо да бъде разпитан той. Следващото съвещание е планувано за 25 януари.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР