Майката на изоставеното бебе в „Люлин“ проявявала жестокост към децата,

...
Майката на изоставеното бебе в „Люлин“ проявявала жестокост към децата,
Коментари Харесай

Скандално разкритие: Майката на бебето, изоставено в „Люлин“, замеряла деца от балкона

Майката на изоставеното бебе в „ Люлин “ проявявала свирепост към децата, които играли към блока и ги замеряла от балкона с балони с вода. И двамата родители били извънредно нападателни, описват очевидци от входа.
Родителите на захвърленото момченце през днешния ден бяха освободени от ареста и те са се върнали в дома, където живеели до момента - с майката и сестрата на мъжа. Задържаните показали пред полицията като причина за дейностите си - непрестанния тормоз от двете дами, с които живеели, тъй като бебето ревяло.

Съседи на родителите на майката на детето споделили пред „ Монитор “ , че до момента в който тя живяла при тях, им се е налагало непрекъснато да подават сигнали в полицията.

„ Вечер не можехме да спим, Галя крещеше и се караше с майка си и татко си, биеше ги “ - описват очевидци. Жената била с психическо разстройство, приказват хората в квартала.

Тя упражнявала физическо и психическо принуждение над околните си, вследствие на което фамилията й се е разделило, а тя била изгонена от вкъщи на татко си. Правила няколко опита за самоубийство с хапчета, рязала си е и вените, а за сина си не полагала никакви грижи.

Пред обществените бабата на бебето споделила, че оказва помощ на младото семейство. Редовно им давала пари, в това число за здравното обслужване на момченцето.

И двамата са безработни – Галя е необразована и по думи на съседи няма нито един ден трудов стаж, изяснява съседка.

Бащата на момчето също не изпълнявал родителските си отговорности. Бебето било гледано от неговите вуйна и баба, които настояват, че също били унизени от безотговорните родители

28-годишният татко пък е с ТЕЛК решение, което по непотвърдена информация е обвързвано с психологични проблеми, само че сега е неподновено. На негово име има 4 регистрирани компании, поради което не могли да получават помощи. Преди той работел като охранител, само че бил уволнен.

В момента изоставеното дете е настанено в дома за медико-социални грижи "Свети Иван Рилски ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР