Майката на интимната половинка на Милица Гладнишка помрачи новогодишните й

...
Майката на интимната половинка на Милица Гладнишка помрачи новогодишните й
Коментари Харесай

КОНФУЗ! Свекървата на Милица Гладнишка върна коледния й подарък

Майката на интимната половинка на Милица Гладнишка помрачи новогодишните й празници, връщайки й коледния подарък.

За разлика от своята колоритна героиня Мими от хитовия сериал „ Етажна благосъстоятелност ”, която постоянно е нож със своята свекърва, актрисата била в прелестни връзки с майката на гаджето си, само че този път станал сакатлък.

Навръх Коледа 43-годишната Милица и приятелят й Иван Велчев, който е куклен артист, чествали в дома на актрисата. Пристигнали и роднините му от Враца. Когато пристигнал ред за замяна на дарове, Милица извадила дребна кутийка. Майката на Иван се озадачила от размера на дребния подарък и незабавно го разопаковала. Когато видяла, че вътре има чифт сребърни обеци, тя напряко помръкнала.

„ Благодаря, само че няма по какъв начин да ги сложа. Нямам дупки на ушите. Носи си ги ти! ”, натъжила се бъдещата свекърва на Гладнишка и й върнала кутийката назад. Пеещата актриса доста се разочаровала, че е направила несъответствуващ подарък, само че най-вече се огорчила, че майката на Иван не го приела. Гладнишка описа за конфузната обстановка по време на гостуването си в утринното предаване „ На кафе ”, написа „ Уикенд “.

„ Разкажи ми, по какъв начин минаха при теб празниците? ”, полюбопитства водещата Гала.

„ Зле! Много зле минаха. Имаше родственици от страна на моя другар Иван. Много ги обичам, само че... Някак си... Остана доста храна. Те обичат доста да готвят. Майката на Иван беше направила големи сарми. Остана доста храна и естествено, аз всичко дояждам. Добре че беше студено на открито - цялата тераса беше цялостна с храна. Получих доста дарове, някои от които незабавно продадох. Много е рентабилно! Аз също подарих дарове, които се оказах ненужни. Например взех обици за майката на Иван, само че тя няма дупки на ушите и ми ги върна ”, описа Гладнишка.

Дълго време Милица не обелваше и дума за персоналния си живот. От 6 години актрисата е обвързана със своя сътрудник Иван, който преди този момент въртял обич с ексцентричната Бианка Илич, нашумяла като Супер Бианка . Според осведомени двамата се залюбили около дублажа на множеството общи филми, които озвучават. Гладнишка обаче се тормозила, че медиите ще я одумват поради 10-годишната разлика във възрастта им в интерес на младока и пазела името му в загадка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР